Despre noi Carelia.ro

Biine ati venit în magaznul nostru !


Asa cum spune ai sloganul nostru Carelia.ro "e diferit" dorim să oferim satisfactie, diferita de cotidian, tuturor clientilor nostri.
Carelia.ro este un magazin exclusiv online cu profil home&deco, care doreste sa fie cat mai aproape de dorintele clientilor sai sa ofere produse perfecte la preturi corecte. Dorim sa fim un magazin virtual cat mai aproape de unul real, in care clientul nostru sa se simta confortabil, destins si relaxa, sa fie informat corect si complet de catre persoane competente, sa ajunga la produsul dorit intr-un timp cat mai scurt si cat mai simplu cu putinta.

Traim intr-o lume a vitezei in care timpul conteaza, ne dorim sa nu irosim timpul dvs. cu lucruri care nu va intereseaza si pe care nu le doriti, vrem ca distanta dintre dorintele si visele dvs. si implinirea lor sa fie cat mai scurta , pentru aceea site-ul nostru nu este unul sofisticat ce necesita timp pentru a intelege cum functioneaza . Pentru aceasta lucram zi de zi la site sa imbunatatim comunicarea cu dvs. si sa usuram cautarea, sa scurtam cale catre produsele dorite. Dorim ca procesul de cumparare să fie unul usor de inteles, intuitiv si rapid. Pentru aceasta echipa noastra urmareste cu interes intregul proces de vanzare pentru a putea intelege si imbunatati activitatea, acolo unde este nevoie, si a va oferi o satisfactie maxima de fiecare data.

Pentru a veni in intampinarea dorintelor dvs. ne-am permis sa alegem materialul, textura, modelul si pretul pe care sa-l oferim clientilor nostri. Dorim sa oferim produse deosebite din toate punctele de vedere , corecte ca si pret pentru calitatea lor, toate acestea pentru a oferi un castig de timp clientilor nostri grabiti pentru a nu fi nevoiti sa viziteze nu stiu cate site-uri pentru a gasi ce-si doresc. Vrem sa ne adresam tuturor segmentelor de venituri si nu vrem sa discriminam pe nimeni, toti sunt bineveniti indiferent de buget si tipul de preferinte.

Nu vrem sa fim persuasivi sau absurzi calauzind spre nihilism alegerile dumneavoastra. Vrem ca libertatea si creativitatea fiecaruia dintre noi sa se regaseasca in produsele noastre intr-un mod cit mai absolut si profund, intr-un mod normal excluzand eclecticul si conducand spre paroxism senzatiile celor ce cumpara produsele noastre. Satisfacția dvs. este obiectivul si barometrul nostru principal si fundamental , fara ea noi nu am putea deveni mai buni in ceea ce facem si nu ne-am putea dezvolta pentru a deveni mai competenti si mai profesionisti.

Ne straduim in continuare ca in tot ceea ce facem sa oferim satisfactie clientilor nostri in fiecare zi , daca uneori nu reusim sa ne ridicam la asteptarile tuturor clientilor nostri invatam din asta si imbunatatim procesul in mod continuu pentru a progresa si a deveni mai competenti.

Nu suntem unici ,nu suntem perfecti, nu suntem singurii care facem asta dar asa precum o raza de soare mangaie florile si aduce bucurie si caldura intr-o zi innourata , asa dorim sa fim si noi pentru clienti nostri.

Dumneavoastra sunteti cei care ne dati imboldul de a deveni mai creativi , mai originali, mai autentici si mai diferiti de toti ceilalți si pentru aceasta va multumim pentru vizita facuta pe site-ul nostru indiferent daca ati cumparat sau nu , cu siguranta va veti întoarce intr-o zi si veti deveni clientul nostru supermultumit.

Cu stima,
Echipa Carelia

X