Termeni si Conditii

Folosirea acestui website, www.carelia.ro, implica acceptarea termenilor și condițiilor din aceasta pagina. Folosirea websiteului se refera la vizitarea websiteului și cumpărarea de produse prezentate în website. Se recomanda citirea cu atenție a termenilor și condițiilor.


TOATE IMAGINILE DE PE WEBSITEUL CARELIA.RO SUNT CU TITLU DE PREZENTARE ȘI POT FI DIFERITE DE REALITATE. DE ASEMENEA, CULORILE PRODUSELOR POT FI DIFERITE ÎN REALITATE DIN CAUZA MONITORULUI SAU A APARATULUI DE FOTOGRAFIAT. ÎNCERCAM SA PREZENTAM PRODUSELE ÎNTR-O MANIERA CARE SA REDEA CAT MAI BINE REALITATEA, ÎNSA NU GARANTAM DIFERENȚELE DE CULOARE.


Orice utilizator al acestui website se obliga sa furnizeze date corecte la înregistrarea unei comenzi. Nu ne asumam răspunderea pentru corectitudinea datelor. Ne asumam dreptul de a anula o comanda în cazul în care ne-au fost furnizate date incorecte sau de a bloca accesul la serviciile oferite de carelia.ro fără notificare prealabila.


Ne asumam dreptul de a refuza o comanda în cazul în care: utilizatorul a furnizat date incorecte, nu a ridicat comenzi în trecut, a refuzat fără motiv comenzi în trecut etc., siteul prezintă erori de afișare (legate de imagini, detalii ale produselor, preturi afișate incorect), modelul sau elementele folosite pentru model nu mai exista pe stoc, nu exista suport tehnic pentru realizarea comenzii (dacă se comanda un număr pe care nu îl putem realiza).


Stocul produselor poate fi diferit de cel real, motiv pentru care ne asumam dreptul de onora comenzi fără a include produsele inexistente pe stoc și recalculând prețul final (practic scăzând din prețul final prețul produselor inexistente pe stoc) fără a notifica clientul în prealabil. Produsele inexistente pe stoc la momentul comenzii vor fi livrate în momentul in care acestea revin pe stoc, doar dacă nu au trecut mai mult de 10 zile lucrătoare de la comanda inițiala. In cazul livrării produselor inexistente inițial în stoc, clientul va fi notificat.


Durata pentru livrarea unei comenzi este pana la 2 zile lucrătoare. Ne asumam dreptul de a întârzia o comanda pana la maxim 5 zile lucrătoare. Nu ne asumam eventualele comisioane legate de transport sau transfer bancar.

Costurile care pot cădea în sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor.

Pentru returnarea produselor, se aplica anumite condiții. Acestea pot fi găsite în POLITICA DE RETUR..

In cazul în care produsul nu se potrivește cu descrierea, va rugam sa ne contactați pe adresa de email contact@carelia.ro


TOT CONȚINUTUL SITE-ULUI WWW.CARELIA.RO (TEXT, GRAFICE, IMAGINI, BUTOANE, CLIPURI, SCRIPT-URI, PROGRAME SI ORICE ALTE DATE) ESTE PROPRIETATEA CARELIA ȘI/SAU A ASOCIAȚILOR, PARTENERILOR ȘI/SAU FURNIZORILOR SAI ȘI ESTE PROTEJAT ÎN CONFORMITATE CU LEGEA DREPTURILOR DE AUTOR.


Anularea unei comenzi se poate face în maxim 24 de ore de la plasarea comenzii.

Rambursarea contravalorii produsului se va face numai în contul IBAN al clientului. Nu se accepta colete cu valoare ramburs.


Aceste dispoziții se aplica conf. O.G. 130/2000, în cazul achiziționării de produse din acest site folosind tehnicile de comunicare la distanta. Clientul nu are dreptul sa opteze decât o singura data pentru returnarea unui produs in condițiile art 4 alin.1 lit b) din O.G. 130/2000. In toate cazurile returnării/înlocuirii produselor ca urmare a renunțării la cumpărare, costurile de returnare/înlocuire sunt suportate de către client. Renunțarea la cumpărare în mod repetat va putea fi considerata un abuz!


X